Contactgegevens

Atelier500
Bosven 500
5464 NG Veghel
T 0413 363387
M 06 36091130

E info@atelier500.nl

Routebeschrijving (aanklikken)

 


Routebeschrijving

De workshops en cursussen vinden plaats in en rondom onze oude boerderij. Deze is gelegen in de Veghelse woonwijk Het Ven, tegenover visvijver 't Ven. Zowel vanaf de A50 als vanuit het centrum van Veghel is deze locatie gemakkelijk te bereiken.
Parkeren kan op onze parkeerplekken, langs de kant van de weg of op het parkeerterreintje van de visvijver tegenover.

Vanaf de A50 : afslag Veghel Noord/ Veghel centrum. Op de rotonde rechtsaf (richting Veghel 't Ven), bocht naar rechts en rechtdoor rijden, richting geluidswal.
De weg langs de geluidswal volgen en na snackbar Jopie rechstaf slaan. Weg vervolgen langs de geluidswal. Aan het einde met de bocht mee naar links en de eerste weg linksaf slaan (= Bosven).
Eerste weg linksaf, bocht 2 maal naar rechts (langs het speelveldje). Tweede boerderij aan de rechterkant (Bosven 500)

Vanuit het centrum van Veghel : volg richting Vorstenbosch. Op de Vorstenboscheweg (verlengde van de Populierlaan) ga je op de rotonde vóór het viaduct rechtsaf (richting Het Ven). Eerste straat rechtsaf Bosven. Meteen linksaf, bocht 2 maal naar rechts (langs het speelveldje). Tweede boerderij aan de rechterkant (Bosven 500).

Vanuit Den Bosch: Volg vanuit Den Bosch de weg langs het kanaal N279 richting Veghel/Helmond. Neem bij Veghel de afslag "Veghel industrieterrein no. 100 (=NCB-laan). Ga in de bocht rechtdoor (neem dus de straat met de klinkers). Na ± 100 m ziet u zowel rechts als links van de weg een boerderij, sla hier linksaf (richting ziekenhuis Bernhove). Einde weg linksaf (=T-splitsing, Burg. de Kuiperlaan). Einde rechtsaf. Einde linksaf (= Populierlaan). Op de Vorstenboscheweg (=verlengde van de Populierlaan) ga je op de rotonde vóór het viaduct rechtsaf (richting Het Ven). Eerste straat rechtsaf Bosven. Meteen linksaf, bocht 2 maal naar rechts (langs het speelveldje). Tweede boerderij aan de rechterkant (Bosven 500).

©2009 Studio van Dalen