Contactgegevens

Atelier500
Bosven 500
5464 NG Veghel
T 0413 363387
M 06 36091130

E info@atelier500.nl
KvK 17244835
Rabobank NL22RABO 01116.48.017

Routebeschrijving (klik hier)

 

 


Over ons en de inschrijfvoorwaarden

Met Atelier500 hopen wij mensen te stimuleren in hun creativiteit. Even minder met het hoofd bezig zijn en de handen hun gang laten gaan. Dit kan ontspannend zijn, het kan je nieuwe inzichten geven, je inspireren en nieuwe energie geven.

Harriet Raaymakers (beeldhouwen en bronsgieten)
Het ruimtelijk vormgeven is voor mij een manier om gedachte en gevoel tot uitdrukking te brengen. Ik gebruik hiervoor verschillende materialen en technieken. Na mijn HBO opleiding creatief educatief werk heb ik van verschillende steenbeeldhouwers les gehad om mij verder te verdiepen in het steenbeeldhouwen.
Daarnaast heb ik de opleiding organische vormgeving afgerond en lessen steenbeeldhouwen gevolgd aan de kunstacademie van Antwerpen.
Het is voor mij een uitdaging om mensen de kracht van het beeld en eigen creativiteit te laten ontdekken.
Naast het vrije werk maak ik beelden en objecten in opdracht en organiseer ik educatieve projecten. .

Theo van de Werff (beeldhouwen)
Theo heeft veel ervaring in lesgeven en heeft sinds de jaren '90 veel exposities op zijn naam staan. Theo's beelden laten zich omschrijven als een verbinding tussen zuiver realisme en pure abstractie. Hierdoor ontstaat een boeiend samenspel. www.theovandewerff.nl

Algemene inschrijfvoorwaarden:

•  U bent ingeschreven indien u zich mondeling of schriftelijk aanmeldt voor een cursus of workshop. Na inschrijving ontvangt u z.s.m. een schriftelijke bevestiging van Atelier 500 (via mail of post) waarbij u de verplichting aangaat tot betaling van de cursus. Betaling op de wijze die beschreven staat in de bevestiging.
•  Annulering van een cursus/workshop is mogelijk tot één maand voor aanvang van de cursus/workshop onder aftrek van 20,- administratiekosten. Ná deze termijn bent u het volledige cursusgeld verschuldigd en vindt geen restitutie van cursusgeld plaats.
•  Indien een cursus of workshop geen doorgang kan vinden wordt reeds betaald geld teruggestort. Indien een cursus vol is, kunt u op verzoek op de wachtlijst geplaatst worden.
• Cursisten krijgen, tot de daarvoor vastgestelde datum, voorrang bij aanmelding voor een volgende cursus (geldt niet bij dagworkshops), daarna geldt inschrijving op datum van aanmelding.
•  Atelier 500 biedt de mogelijkheid om bij een cursus vanaf 10 keer één les in te halen op het daarvoor bestemde inhaalmoment. Vaker inhalen of op een ander moment inhalen is niet mogelijk.
•  Deelname aan activiteiten van Atelier 500 zijn voor eigen risico, Atelier 500 is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel of voor beschadiging/vermissing van eigendommen van de deelnemer.

 

 

©2009 Studio van Dalen